Poradňa Olympus SP-100EE

Autor: | Vložené: 08.01.2016 000 08:36 | Témy: Poradňa Olympus SP-100EE

Funkčnosť fotoaparátu

Dobrý deň, chcem poprosiť o radu. Ako amatér som si kúpila tento fotoaparát na fotenie bežných udalostí (deti, oslavy, dovolenky). Väčšinou fotím v režime "auto" kedy by mal fotoaparát všetky nastavenia urobiť za mňa. Kvalita fotografií je však veľmi zlá. Väčšina fotiek je rozmazaná už pri najmenšom pohybe osoby, ktorú fotím, farby sú šedivé. Keď fotím vonku, celkom to ujde, ale vnútri je to katastrófa. V čom môže byť problém? Možno robím chyby ja, ale predtým som mala taký klasický "vreckový fotoaparát" a kvalita fotiek bola 100% lepšia. A ešte jedna vec. Keď sa pozriem na odfotenú fotku na displeji fotoaparátu, farby sú ešte celkom o.k., ale akonáhle ich presuniem do pc alebo dám vyvolať, sú tmavé a šedivé. Ďakujem za každú pomoc, moc si to vážim, som z toho nešťastná a v koncoch. Fotím veľmi rada aj keď len amatérsky...Pekný deň

  • FOTOLAB

    FOTOLAB

    8. januára 2016

    Dobrý den

    V tomto prípade ide o fotoaparát, ktorý sa vyznačuje kvalitou hlavne v exteriéri. Jeho vlastnosti pri fotení v interiéri nepatria rozhodne k špičke, hlavne pri fotografovaní na funkciu AUTO. Fotoaparát vtedy nastaví vysoké ISO, blesk a fotka preto nevyzerá príťažlivo a budí dojem nekvality atd. Osobne odporúčam pri fotení v interiéri navoliť iný réžim ako AUTO.

    Presnejšie informácie Vám radi poskytneme na jednej z našich predajní.Poprosím Vás ak by ste boli ochotná sa v jednej z nich zastaviť, popísať problém, ktorý máte a naši kolegovia vám radi poradia. prineste aj Váš fotoaparát.

    Taktiež máme pre Vás knižku ako správne nastaviť fotoaparát pri rôznych príležitostiach. nejedná sa o knižku presne k Vášmu fotoaparátu ale princíp je ten istý a postupy platia identicky aj pre Váš fotoaparát.

    Poprosím Vás napísať na ktorú predajnu sa zastavíte, aby sme vám tam danú knižku mohli poslať.Samozrejme knižku Vám venujeme bezplatne.

    Tu je zoznam našich predajní

    http://fotoaparaty.fotolab.sk...

    Váš Fotolab

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie
    • Soňa

      9. januára 2016 - Soňa

      Dobrý deň, veľmi pekne ďakujem za Vašu radu, popravde, som z toho dosť sklamaná. Pôvodne som si chcela kúpiť zrkadlovku, ale ako laik som sa spoľahla na rady predajcov v obchode, ktorí mi odporučili radšej tento kompakt. Ďakujem za Vašu ochotu, ale som z Prievidze a neviem, kedy najbližšie sa dostanem do Trenčína, v ktorom je najbližšia Vaša predajňa. Knižku - návod na použitie mám, ale je dosť zložitá pre mňa ako neprofesionála. Skúsim sa ešte popasovať s niektorými režimami v interiéry, aby boli moje fotky krajšie. Ešte raz ďakujem a prajem pekný deň.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.