Poradňa Digitálne fotoaparáty


Autor: | Vložené: 25.07.2017 000 10:59 | Témy: Poradňa Digitálne fotoaparáty

Prosím o radu pri výbere fotoaparátu

Premýšľam o kúpe digitálneho fotoaparátu a rozhodujem sa pre Sony DSC-H300B a chcel by som poradiť o pár veciach ohľadom tohto fotoaparátu.

Zaujímalo by ma, či tento fotoaparát má na výber aj manuálne režimy fotenia, alebo len nejaké prednastavené automatické. Doteraz som mal fotoaparát Canon PowerShot A75, ktorý mal na výber množstvo režimov automatických ale aj manuálne (prikladám obrázok http://www.imaging-resource.com...

Osobne som najviac využíval režim s ikonkou bežiacej postavy, lebo som fotil hlavne deti a iné rýchlo sa pohybujúce objekty, pri ktorých som nechcel mať zábery rozmazané.

Pre fotoaparát Sony DSC-H300B sa rozhodujem lebo sa mi na ňom páči to, že je to ultrazoom, chcem ho využívať najmä na fotenie lietadiel a iných vzdialených objektov, čo je pre mňa ako ZŤP výhoda, keďže nie vždy sa môžem priblížiť ja k objektu. Taktiež ho budem využívať na fotenie prírody a aj neposedných detí :D

Okrem toho by ma zaujímalo aké príslušenstvo by ste mi k nemu odporúčili. Chcel by som si dokúpiť k nemu nejaký čistiaci štetec na optiku, ďalej pamäťovú kartu premýšľam aspoň nad nejakou s kapacitou 32 GB. Baterky eneloop 8 ks (možno statív lebo som čítal, že tento fotoaparát bez statívu nejako nezaostruje dobre) a samozrejme nejaké púzdro, do ktorého by sa mi podľa možností toto všetko zmestilo. A potreboval by som poradiť s výberom vhodného púzdra a všetkého spomenutého príslušenstva.

Ďakujem

Prípadne ak by ste podľa mojich kritérií, ktoré od fotoaparátu požadujem vedeli doporučiť iný lepší, bol by som rád.
Ale som ešte limitovaný peniazmi. Za komplet fotoaparát aj s menovaným príslušenstvom môžem dať maximálne do 300 €.

Ďakujem za akúkoľvek Vašu radu a pomoc pri výbere fotoaparátu a príslušenstva

Prajem pekný pracovný deň.

S pozdravom
Andrej Irha

  • FOTOLAB

    FOTOLAB

    25. júla 2017

    Dobrý den

    Na základe Vašich požiadaviek Vám určite odporúčam navštíviť jednu z našich predajní Fotolab kde Vám rad a odborne poradí obsluhujúci personál, taktiež odpovie na všetky otázky.

    Prikladáme aj zoznam našich predajní kde si môžete vybrať v ktorej časti Slovenska Vám to najviac vyhovuje.

    https://www.fotolab.sk...

    Váš Fotolab

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.