Poradňa Digitálne fotoaparáty


Autor: | Vložené: 13.12.2015 000 21:22 | Témy: Poradňa Digitálne fotoaparáty

Dobrý,prosim poradte mi kvalitný kompakt, alebo zrkadlovku do 400eur.

Fotím rodinu, dovolenky a oslavy (amatérsky).Teraz mám olympus mju700(ma cca 8r.)kúpil som ho preto lebo bol malý a kvalitný aj drahý vtedy a hlavne mal som malé deti tak že mi nezavadzal.Teraz by som prijal aj nejakú digitálnu zrkadlov ku alebo kvalitný kompakt ktore robia kvalitné fotky aj v slabšom svetle.Mal by mať vstavaný blesk a otočný displej.Na trhu je taký veľký výber že je aj problém si vybrať. Ďakujem.

  • FOTOLAB

    FOTOLAB

    14. decembra 2015

    Dobrý den

    Podla vašich požiadaviek vám odporúčam Olympus EPL-6 s objektívom 14-42mm, Jedná sa o fotoaparát kde môžete vymienať objektívy, má výklopný LCD a hlavne velký snímač m4/3, čo je zhruba 13x17mm. Kvalita fotografii je na vysokej úrovni, dá sa povedať na úrovni zrkadloviek. Fotoaparát je skladný a aj dostupné objektívy , ktoré môžete dokúpiť sú rozmerovo prístupné a aj pri väčšom počte v brašne Vás nebudú zaťažovať váhou a rozmermi.

    Tu je link.

    http://fotoaparaty.fotolab.sk...



    Váš Fotolab

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie
    • Igor

      17. decembra 2015 - Igor

      Dobrý,ešte stále som sa nerozhodol aký si vyberiem,ten váš olympus nemá vstavaný blesk čo mi vadí.Stále špekulujem medzi kompaktom a zrkadlovkou uvidím aj čo povie rodina hlavne asi na velkosť a váhu.Ja som si vybral dve zrkadlovky a tri kompakty ,prosím o radu po tej technickej stránke ktorá zrkadlovka a kompakt je lepší,alebo mi dajte typ.Ďakujem. Sony Alpha SLT-A58 Nikon D5200 Canon PowerShot SX30 IS Sony Cyber-Shot DSC-RX100 Sony Alpha A5100


    • FOTOLAB

      17. decembra 2015 - FOTOLAB

      Dobrý den

      Z výberu ktorý ste napísali Vám odporúčam kompromis a to Sony RX 100, Ide o kompaktný fotoaparát s velkým snímačom a výbornou kvalitou obrazu. Kvalita optiky je uznávana značka Carl Zeiss. taktiež sa tento fotoaparát vyznačuje výbornou kvalitou Full HD videa. Osobne som si fotoaparát pred nedávnom zaobstaral a potvrdzujem kvalitu.

      http://fotoaparaty.fotolab.sk...

      Váš Fotolab


    • Igor

      17. decembra 2015 - Igor

      Zabudol som sa spýtať ako je to stymi Mpix-lami,niekto uvádza že má foták 16 Mpix a má krásne fotky a niekto má 21 Mpix a má nie celkom pekné fotky.Ďakujem.


    • FOTOLAB

      17. decembra 2015 - FOTOLAB


      Odporúčam Vám zastaviť sa v jednej z našich predajní kde Vám naši kolegovia podrobne poradia vo všetkom čo Vás bude zaujímať.

      Preposielam Vám link na všetky naše predajne na Slovensku.

      http://fotoaparaty.fotolab.sk...

      Váš Fotolab


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.