Poradňa Sony Cyber-Shot DSC-HX9

Autor: | Vložené: 06.03.2012 000 19:04 | Témy: Poradňa Sony Cyber-Shot DSC-HX9

Prach v objektive

Dobry den.Tento fotaoaparat mam 2 tyzdne, zhruba 700 fotiek.
vcera som sa rozhodol vycistit objektiv tak som si posvietil led baterkou na objektiv a zhrozil som sa.pod objektivom(medzi dvoma sklickami) je prach.Dnes som bol fotit a idem to skontrolovat a zas sa objavili dalsie zrnka prachu.ako to.to je tak nachylne?to si neviem predstavit co bude za1 ci 2 roky.na fotkach nic nevidiet ale dobry pocit s toho nemam.mozete to nejako vysvetlit?asi nie je co..alebo ma zaujimaju druhy uzivatelia stejneho kompaktu.ako so na tom?

  • foto.kompletne.sk

    foto.kompletne.sk

    7. marca 2012 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    No dobré to veľmi nie je. Mne sa to stalo len raz, keď som fotografoval na púšti, prenikol jemný piesok do priestoru medzi sklami. Paniku by som ale zatiaľ nerobil. Ak toho prachu nie je veľa a nie je to vidno na fotografiách je to zrejme náhoda. Ak by ale prach pribúdal, hrozí že bude v budúcnosti ohrozovať aj kvalitu fotografií. Ak máte aparát v záruke išiel by som s tým do servisu a reklamoval by som to. Spoľahlivý servis na Sony fotoaparáty je: http://www.avpro.sk/kontakty.htm

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.