Poradňa Sony Cyber-Shot DSC-RX100

Autor: | Vložené: 28.04.2016 000 16:00 | Témy: Poradňa Sony Cyber-Shot DSC-RX100

Pamäťová karta

Dobrý deň, rád by som sa informoval, ako to je s pamäťovými kartami u Sony DSC-RX100. Chcem si najbližšiu dobu zakúpiť svoj prvý fotoaparát a ide o to, že v popise je uvedené, že podporuje MS, SD a pritom viem že je medzi nimi istý rozdiel v tvare či to nehrá nejakú rolu pri kvalite snímkach. Tiež by som chcel vedieť aj vaše postrehy na ostatné formáty kariet SDHX a SDXD - teda ktorá by bola najlepšia. Samozrejme že uvažujem iba nad originálnymi kartami Sony... Ďalšia moja otázka smeruje k tomu akú najväčšiu kartu "znesie" foťák a akú maximálnu prenosovú rýchlosť zvoliť tak aby to negatívne neovplyvnilo fotografie a video.

  • FOTOLAB

    FOTOLAB

    28. apríla 2016 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý den

    Vo fotoaparáte odporúčam použiť kartu 16 alebo 32 GB a taktiež odporúčam kľudne použitie kartu Sandisk, sú veľmi kvalitné a majú doživotnú záruku, sú odolné voči prachu a vode. Osobne som v tomto fotoaparáte používal SDHC kartu Sandisk.

    Napríklad túto / http://fotoaparaty.fotolab.sk...

    Kartu MS by som nepoužíval, myslím že už dlho nebudú k dispozícií...

    Váš Fotolab

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.